меню
M3Cargo
меню
+380 56 767 03 33 Доставка вантажів з Китаю в Україну
m3Cargo - Отследить груз Відстежити вантаж

Відгуки клієнтів

Відгуки та рекомендації клієнтів

Відгуки клієнтів взяті з нашої сторінки в Facebook.

...
31 січня 2021
5

З усіх аналогів які працюють з доставкою товарів в Китаї, я від себе даю M3Cargo жирне перше місце. Чудовий сервіс! Видно, що хлопці працюють на цінність для свого клієнта. Також висловлю подяку хорошому менеджеру Богдану, який якісно допомагає мені з доставкою товару.

...
31 грудня 2020
5

Відмінна компанія, неодноразово користувався послугами, все було доставлено вчасно і навіть трохи раніше. Особлива подяка Богдану, за швидкі прорахунки і якісний сервіс.

...
5

Команда М3 - мабуть найяскравіший приклад згуртованості і якісної роботи в доставці з Китаю. Робота менеджерів з клієнтами відмінна, і поліпшується з кожним роком.

...
25 грудня 2020
5

Потрібна була доставка з Китаю, я звернувся в компанію М3Сargo, дохідливо пояснили що і як. Це була моя перша доставка з Китаю і все пройшло гладко. Окреме спасибі Олександру Калиниченко, завжди був на зв'язку навіть 18:00 і відповідав на мої запитання. Рекомендую!

...
26 листопада 2020
5

Знайомство з компанією М3 Карго у мене сталося навесні 2016 року. Я погодився допомогти другу знятися в ролику для запуску нового проекту Real Tracking. Мабуть в той день стежки перетнулися і буквально через рік я став повноцінним учасником команди. Працюючи в компанії швидко розвиваєшся як фахівець у своїй професійній області через високу динаміку роботи. В даний момент я вже 3 роки, як займаюся імпортом і можу вважати себе відмінним фахівцем в цій галузі, продовжуючи прокачувати свій досвід, так як межі досконалості немає. До чого я це все вів? Напевно до того, що якщо я взяв ваш вантаж в роботу, то можете бути впевнені на 140%, що доведу справу до кінця, так як здаватися не в наших правилах.

...
1 вересня 2020
5

Працюємо з М3 Карго по доставці з Китаю морем. Все в термін і по обговорених умовах. Моніторили і працювали з різними логістичними агентами, і з кожної доставкою переконуємося, що вибрали кращий - оптимальний варіант. Велике спасибі менеджеру Олегу Овчаренко, за високу компетентність, швидкі відповіді (навіть трошки після 18,00))) і завжди актуальну інформацію по вантажах. Важливо розуміти, що є підтримка і зацікавленість в успішній роботі і також в результатах нашого бізнесу. Рекомендую !!!

...
25 серпня 2020
5

Уже вдруге працюємо з М3Cargo, зокрема з менеджером Олегом! Допомагає зв'язатися з постачальником, допомагає знайти потрібний товар теж!) Ми задоволені! Звернеться ще !!

...
22 серпня 2020
5

Потрібні були послуги з доставки вантажів, вибрав М3Cargo і не помилився. Персональний менеджер Олександр Веселков завжди на зв'язку, без попереднього повідомлення дає поради і рекомендації. Всі питання вирішуються під час. Чудовий сервіс. рекомендую.

...
21 серпня 2020
5

Велике спасибі Компанії М3 Карго за відмінний сервіс. Замовляла в перший раз, все пройшло ідеально! Хочу підкреслити роботу Олександра з Дніпра, який протягом усього співробітництва був на зв'язку. З моменту замовлення до моменту прибуття вантажу в Україну. Ціна повністю виправдовує якість товару і компетентність менеджера.

...
5

Дуже задоволений сервісом компанії. Працюють якісно і професійно. Окреме спасибі менеджеру Веселкову Олександру!