меню
M3Cargo
меню
+380 56 767 03 33 Доставка вантажів з Китаю в Україну
m3Cargo - Отследить груз Відстежити вантаж

Відгуки клієнтів

Відгуки та рекомендації клієнтів

Відгуки клієнтів взяті з нашої сторінки в Facebook.

...
4 березня 2022
5

Компанія, якій можна довіряти. Дякую!

...
1 березня 2022
5

Хочу відзначити якісну роботу Кирила, менеджера з пошуку китайського постачальника.

Незважаючи на те, що я не став клієнтом, я вдячний за витрачений на мене час та старанність. Кирило постійно зі мною підтримував зв'язок, сповіщав про результати і завжди був чемним і уважним до моїх запитів. Навіть коли я повідомив, що знайшов вигіднішу пропозицію в Україні, Кирило продовжував залишатися зі мною чемним. І навіть дякую, що я повідомив про це. Дуже приємно, що Кирило надходить за біблійною порадою: "Дбайте не лише про свої інтереси, а й про інтереси інших", який записаний у Листі до Філіп'ян 2:4

...
15 грудня 2021
5

Якісна робота вчасно. Особливо хочу виділити Кузнєцова Сашка – відповідальний та комунікабельний менеджер, на зв'язку навіть уночі, допомагає знайти зручне рішення. Рекомендую!

...
14 липня 2021
5

Я рекомендую цю компанію. Менеджер Богдан – відповідальна, приємна людина. На даний момент скарг немає.

...
31 травня 2021
5

Працюю з M3Cargo вже два роки і за цей час сервіс на 5 + Доставка в зазначений час, ціна найкраща в Україні, зручне відстеження контейнерів через додаток по телефону! Особлива подяка Богдану, за те, що він завжди був на зв'язку і швидко розрахував вартість вантажу! Я рекомендую M3Cargo в якості надійного компаньйона!!!

...
23 квітня 2021
5

Все чітко! Без суєти ... Рекомендую, Кузнєцову респект

...
19 квітня 2021
5

Рекомендую. Ввічливі та чуйні менеджери розкажуть вам все від А до Я. Привезли все в відмінному стані, зробили в строк (тільки пару днів на митниці затримали). Сервіс на 4.5 з 5-ти!

...
29 березня 2021
5

рекомендую! відмінний сервіс!

...
18 лютого 2021
5

Вперше везла товар, користувалася послугою компанії M3Cargo. багато було незрозумілого і хвилювань. Но все розвіяла приємна робота з менеджером Євгенією Лисенковой. Супровджувала на всіх етапах, професійна консультація, оперативна робота. Дякую! Спасибі компанії за співпрацю, за якісний сервіс. Всім рекомендую працювати з компанією М3Саrgo.

...
31 січня 2021
5

працюю з менеджером, якого звуть Олег. все подобається. адекватний, відповідальний менеджер. допомагає нам доставити вантаж за хорошою ціною. відповідає на всі питання і завжди на зв'язку. спасибі йому за це.