меню
M3Cargo
меню
+380 56 767 03 33 Доставка вантажів з Китаю в Україну
m3Cargo - Отследить груз Відстежити вантаж

Відгуки клієнтів

Відгуки та рекомендації клієнтів

Відгуки клієнтів взяті з нашої сторінки в Facebook.

...
14 липня 2021
5

Я рекомендую цю компанію. Менеджер Богдан – відповідальна, приємна людина. На даний момент скарг немає.

...
31 травня 2021
5

Працюю з M3Cargo вже два роки і за цей час сервіс на 5 + Доставка в зазначений час, ціна найкраща в Україні, зручне відстеження контейнерів через додаток по телефону! Особлива подяка Богдану, за те, що він завжди був на зв'язку і швидко розрахував вартість вантажу! Я рекомендую M3Cargo в якості надійного компаньйона!!!

...
23 квітня 2021
5

Все чітко! Без суєти ... Рекомендую, Кузнєцову респект

...
19 квітня 2021
5

Рекомендую. Ввічливі та чуйні менеджери розкажуть вам все від А до Я. Привезли все в відмінному стані, зробили в строк (тільки пару днів на митниці затримали). Сервіс на 4.5 з 5-ти!

...
29 березня 2021
5

рекомендую! відмінний сервіс!

...
18 лютого 2021
5

Вперше везла товар, користувалася послугою компанії M3Cargo. багато було незрозумілого і хвилювань. Но все розвіяла приємна робота з менеджером Євгенією Лисенковой. Супровджувала на всіх етапах, професійна консультація, оперативна робота. Дякую! Спасибі компанії за співпрацю, за якісний сервіс. Всім рекомендую працювати з компанією М3Саrgo.

...
31 січня 2021
5

працюю з менеджером, якого звуть Олег. все подобається. адекватний, відповідальний менеджер. допомагає нам доставити вантаж за хорошою ціною. відповідає на всі питання і завжди на зв'язку. спасибі йому за це.

...
31 січня 2021
5

З усіх аналогів які працюють з доставкою товарів в Китаї, я від себе даю M3Cargo жирне перше місце. Чудовий сервіс! Видно, що хлопці працюють на цінність для свого клієнта. Також висловлю подяку хорошому менеджеру Богдану, який якісно допомагає мені з доставкою товару.

...
31 грудня 2020
5

Відмінна компанія, неодноразово користувався послугами, все було доставлено вчасно і навіть трохи раніше. Особлива подяка Богдану, за швидкі прорахунки і якісний сервіс.

...
5

Команда М3 - мабуть найяскравіший приклад згуртованості і якісної роботи в доставці з Китаю. Робота менеджерів з клієнтами відмінна, і поліпшується з кожним роком.