меню
M3Cargo
меню
+380 56 767 03 33 Доставка вантажів з Китаю в Україну
m3Cargo - Отследить груз Відстежити вантаж

Відгуки клієнтів

Відгуки та рекомендації клієнтів

Відгуки клієнтів взяті з нашої сторінки в Facebook.

...
5

Нормуль!! КС 2000)

...
23 травня 2018
5

Надійна компанія! Наш менеджер, Діана, дуже приємна в спілкуванні, оперативно відповідає на питання. Продовжити співпрацю ;-)

...
19 травня 2018
5

Перший раз доставляла покупку (меблі) через М3 карго. Допомагав мені в цьому Олександр Кузнєцов. Я дуже вдячна. По-перше - постійно на зв'язку, навіть в пізній вечірній час, якщо виникали термінові питання. По-друге, були попередньо обговорені умови доставки, строки, оплата і т.д. Все повністю відповідало попередньою домовленістю. Про вихідні дні, дату відвантаження, дату відправлення і прибуття товару була постійно поінформована. Поліпшили упаковку на складі в Китаї, надавали фото до відправки і після отримання в Україні. За вартістю послуг можу сказати, що краще ціни поки не знайшла (зв'язувалася з багатьма фірмами). Прорахована також доставка по території України, обраний самий економічний, надійний і швидкий варіант. Мало хто цим займається, так досконально все продумує і економить гроші клієнта)). Я буду продовжувати співпрацю і далі. Спасибі, Олександр.

...
10 травня 2018
5

Працюю вже близько року, цілком задоволений! Особлива подяка менеджеру Богданові, приємно працювати, Дякую!

...
4 травня 2018
5

Більше всього ценим у партнерах - НАДЖЕННЯ! M3cargo - РЕКОМЕНДУЮ!

...
30 березня 2018
5

Працюю з компанією М3Cargo 4 місяці, сервісом задоволений, менеджер Олександр завжди на зв'язку, підкаже, проконсультує. я задоволений. Буду замовляти ще

...
29 січня 2018
5

З M3Cargo працюю майже рік. Відмінні хлопці, ціни приємні. Менеджер Олександр, з яким я працюю, фахівець в своїй справі, всі питання і проблеми вирішуються миттєво. Будемо продовжувати і далі співпрацювати! Рекомендую M3Cargo !!!

...
6 листопада 2017
5

Півроку тому вирішив привезти товар з Китаю. Довго думав до якої компанії звернеться. Прочитавши відгуки, вирішив зупиниться на M3cargo. Хлопцями залишився повністю задоволений! Менеджер Олександр, не тільки пояснив всю специфіку роботи, але і запропонував кращі ціни. Позаду вже 2 два замовлення, привезених через M3Cargo. Роботою компанії повністю задоволений. При останньому замовленні, була втрачена 1 одиниця товару, хлопці без зволікань компенсували нестачу. Раджу мати справу з M3cargo! Ведуть вантаж від початку, до кінця, повідомляючи про всі новинах по доставці. Молодці!

...
19 серпня 2017
5

Півроку тому вирішив привезти товар з Китаю. Довго думав до якої компанії звернутися. Прочитавши відгуки, вирішив зупинитися на M3cargo. Хлопцями залишився повністю задоволений! Менеджер Олександр, не тільки пояснив всю специфіку роботи, але і запропонував кращі ціни. Позаду вже 2 два замовлення, привезених через M3Cargo. Роботою компанії повністю задоволений. При останньому замовленні, була втрачена 1 одиниця товару, хлопці без зволікань компенсували нестачу. Раджу мати справу з M3cargo! Ведуть вантаж від початку, до кінця, повідомляючи про всі новини по доставці. Молодці!

...
11 серпня 2017
5

Реально крута фірма. Порядні і професійні люди. Приємно вести справу, + найвигідніше що я зміг знайти. Все вчасно, без завдатків і незрозумілих схем. Всім рекомендую.